Jag som driver Sandra Elizah heter Sandra Stjerna och är 29 år.

 

Jag är utbildad frisör sedan 2004 då jag fick mitt gesällbrev. Jag har många års erfarenhet som frisör och har jobbat både som anställd och egenföretagare. 2008 valde jag att utbilda mig till professionellt diplomerad makeup artist på Makeupstudion i Stockholm.

 

Jag jobbar som frilansande och har även en fast plats på Project Sthlm. Min arbetsplats är därför väldigt varierad allt från studios, hotell, utomhus, hemma hos kunder eller på salongen. Mina kunder är allt från företag, fotografer och privatkunder. Jag jobbar mycket med bröllop, bal och fotograferingar när jag frilansar, när jag jobbar på salong erbjuder jag vanliga frisör tjänster som t ex färg och klippning.

 

För mig är ingenting omöjligt så har du några idéer och drömmar ska jag göra allt för att uppfylla dem.
Jag samarbetar med andra makeup artister och frisörer så är ni flera som vill bli stylade samtidigt är det inga problem.

 

Jag har Stockholm som min hemort men jag tar gärna emot uppdrag från andra städer både i Sverige och utomlands.

 

Är det något du funderar över tveka inte att kontakta mig!